Branduri

brandscover

Branduri

Salut! Daca reprezinti o companie si cauti metode originale de promovare, ai ajuns la fix. ­čÖé

Aici vei gasi o comunitate de consumatori si influenceri curiosi sa descopere noi produse, sa se informeze despre oportunitatile disponibile pe piata, dornici sa profite de oferte speciale sau discounturile exclusive pentru achizitii de grup si, totodata, sa le promoveze pentru a le face cunoscute si altora, castigand astfel recompense pentru implicarea lor.

Credit foto: Marvin Meyer via Unsplash

Aderand la comunitatea TheMall, ai acces nu doar la reteaua noastra de ambasadori, ci si la baza lor de cititori / followeri, in 5 pasi simpli:

  1. Lansezi campanii pe platforma TheMall, adaptate obiectivelor tale de marketing si comunicare. Un vector de vanzare si promovare pot fi voucherele, de exemplu – incasari si awareness simultan!
  2. Ambasadorii TheMall preiau si transmit mai departe mesajul catre comunitatile lor, conform briefului de campanie, astfel incat cat mai multi consumatori sa afle si sa profite de ofertele tale speciale.
  3. Monitorizam impreuna rezultatele.
  4. Recompensezi cei mai activi ambasadori de brand, acordandu-le vouchere si/sau comision din vanzari, in functie de tipul campaniei alese.
  5. Profiti de vanzarile generate la un cost minim per nou clienti, cresti vanzarile, plus, castigi noi avocati de brand si te promovezi targetat – deci, castigam toti, de fapt.
Credit foto: Adam Jang via Unsplash

De ce sa colaborezi cu noi?

Fiindca avem o experienta de peste 12 ani in marketing si comunicare, in care am realizat campanii pentru mai bine de 100 de branduri. Am colaborat in acest sens cu jurnalisti si agentii, cu bloggeri si influenceri. 

Acum, valorificam si extindem aceasta experienta in proiectul TheMall, activand acesti colaboratori talentati si creativi, carora le place sa comunice, sa fotografieze, sa creeze clipuri de prezentare, sa interactioneze cu sute si mii de oameni la randul lor, sa raspunda la intrebari, sa fie avocati si ambasadori de brand – toate acestea, inclusiv in avantajul tau, daca te vei alatura companiilor care isi promoveaza ofertele in platforma noastra.

Asadar, vrei sa atragi vanzari si sa te si promovezi, totodata?

Contacteaza-ne si impreuna vom gasi cele mai bune modalitati de a-ti propulsa oferta in mediul online, cu sprijinul comunitatii TheMall!

Daca doresti sa accesezi oferta de promovare prin intermediul retelei TheMall.ro, click aici.

“O campanie de marketing are nevoie de un mijloc de promovare adecvat si mai ales profesionist. SwissPlan.biz ofera cele mai bune instrumente de comunicare on-line, un domeniu din ce in ce mai important in marketingul modern. Profesionalismul lor confera siguranta unui parteneriat eficient si de viitor in domeniul comunicarii on-line. Mai ales cand adaugi si un strop de magie…”

Cristina Sames
Brand Manager Disney, Prooptiki / Audio Visual Romania
“Am mai cunoscut actionari seriosi si punctuali ca un mecanism de ceas, chiar sunt destui… Insa ce face diferenta dintre SwissPlan .biz si restul este bunul simt si orientarea in totalitate catre nevoile clientului, orientare ce dubleaza perfect precizia si ii face o companie de incredere totala.”

Ionut Tudor
Marketing Manager, Romstal
“Aveam nevoie de o strategie de promovare care sa reflecte serviciile specializate pe care le oferim companiilor, sa evidentieze abilitatile de comunicare poliglota si cultura organizationala, sa ne confere o imagine mai coerenta si sa ne faca mai competitivi. Cresterea vizibilitatii pe Internet si a numarului cererilor de oferta primite demonstreaza eficacitatea solutiei SwissPlan.biz. Promovarea online prin solutiile SwissPlan.biz este simpla si eficienta, completand activitatile de marketing si comunicare, si ne permite sa gestionam mai bine timpul si sa optimizam rezultatele. Asa definesc eu comunicarea online de succes.”

Petros Giannou
CEO, Expansys International