Ambasadori de brand

ambasadoribrand

Ambasadori de brand

Stiai ca… ?

Daca ajuti sau recomanzi cuiva un produs, un serviciu, un film, o carte, o noua reteta sau orice sfat util, creierul se vascularizeaza intens si elibereaza endorfina. Adica satisfactia de a fi ajutat interlocutorul ne genereaza o stare de bine, iar sentimentul ca opinia noastra conteaza si poate chiar schimba pozitiv experienta altcuiva ne incurajeaza sa oferim constant recomandari.

Mediul online ne permite astazi multiple forme de a oferi si primi informatii, dar comunitatile raman pentru multi sursa preferata de date, mai ales cand vrem sa aflam mai multe despre anumite produse / servicii inaintea unei achizitii.

Si, pentru ca toti vrem recomandari calitative si oferte corecte (sau poate chiar un pret considerabil redus pentru achizitia de grup), am creat TheMall.ro – platforma de brand advocacy care combina atuurile comunitatii cu promovarea out-of-the-box.

Credit foto: Austin Chan via Unsplash

Daca…

 • Iti place sa iti exprimi argumentat opinia despre brandurile preferate,
 • Ai o comunitate de abonati / followeri – pe blog si/sau pe retelele de socializare – si iti place sa comunici cu ei,
 • Doresti sa testezi produse si servicii,
 • Vrei sa beneficiezi de oferte speciale, destinate exclusiv comunitatii TheMall,
 • Esti gata sa primesti recompense pentru implicarea ta – atat vouchere in produse, cat si comision din vanzari,
 • Vrei sa dezvoltam impreuna proiecte inedite, cu beneficii pentru tine, pentru consumatori si pentru branduri deopotriva,

Te invitam sa devii ambasador de brand in reteaua TheMall!

Credit foto: John Schnobrich via Unsplash

Exista multiple tipuri de campanii si moduri in care te poti implica, in functie de preferintele si obiectivele tale. In toate mentinem insa urmatoarele valori si principii:

Libertate si Flexibilitate

Poti sa alegi campaniile la care vrei sa participi si cat de mult poti / doresti sa te implici, in functie de activitatile preferate, de timpul de care dispui si de beneficiile pe care le doresti. Fie ca vrei sa afisezi un banner cu vouchere de discount, sa scrii un articol pe blog cu link de afiliere, sa postezi fotografii pe Facebook sau Instagram ori sa creezi un videoclip pe YouTube sau Tik Tok,  TU decizi. 

Sinceritate si Incredere

Incurajam ambasadorii sa prezinte doar produse in care cred cu adevarat, pe care le cunosc bine sau despre care s-au informat temeinic in avans. Consideram ca cel mai credibil influencer este consumatorul care isi exprima sincer si argumentat experienta cu un produs, serviciu sau privind interactiunea cu o companie. Astfel, ne dorim ca bunele practici sa fie incurajate si adoptate la scara cat mai larga. 

Credit Unsplash

De asemenea, brief-urile campaniilor noastre prezinta detaliat atat cerintele, cat si beneficiile, astfel incat sa stii exact dinainte ce presupune participarea la o campanie de promovare TheMall si ce beneficii poti obtine astfel.

Implicare si Sustinere

Fiindca implicarea ta ajuta companiile sa-si faca oferta cunoscuta, consideram ca merita recompensata – fiind o comunitate, ne sustinem reciproc. Astfel, brandurile care lanseaza campanii pe platforma TheMall ofera o serie de recompense, constand premii in vouchere pentru produse / servicii si/sau comision din vanzarile inregistrate.

Fara ca tu sa ai vreo obligatie sa vinzi ceva, daca brandul va inregistra vanzari datorita implicarii tale, vei fi recompensat(a) in concordanta cu termenii si conditiile respectivei campanii, comunicate transparent inca de la inceput.

Totodata, cu sprijinul vostru, al ambasatorilor de brand, putem transmite consumatorilor ofertele speciale pentru achizitii de grup – daca vrei sa achizitionezi un produs mai scump, singur nu ai putere de negociere. In schimb, reprezentantii TheMall pot obtine o reducere substantiala daca mai multe persoane sunt interesate sa achizitioneze respectivul produs intr-o perioada data. Astfel, iti poti ajuta comunitatea sa acceseze oferte mult mai avantajoase si, in final, castiga toate partile implicate.

Vrei sa fii ambasador de brand?

Contacteaza-ne!


Influencerii TheMall

Georgiana Mihăilă

“Dacă altă dată aș fi spus că îmi (dis)place ceva cu siguranță, acum fug tare, tare de a emite certitudini. Mai ales în ceea ce mă privește pe mine.

Îmi place să spun că lucrez la cea mai bună versiune a mea în fiecare zi, poate de aici și schimbările continue ce intervin pe parcurs. Până la urmă, nu asta înseamnă să crești, să te maturizezi, să evoluezi? Poate nu asta. (Era să emit o certitudine.)”

Despre Georgiana

Unde publică

Domenii preferate

„Hello, hello! Salutare tuturor și bine v-am regăsit la un nou vlog!” – așa îmi încep eu poveștile.

Fie că vorbesc despre machiaj, cumpărături, cărți sau lucruri ceva mai tehnice (unboxing-uri), o fac cu același drag. Atunci când mai gătesc câte ceva sau mă apuc să filmez câte un clip acasă, este foarte probabil să vedeți în cadru și „pupezele” mele scumpe: Neagra, Sissy și Beti. Adică trio-ul meu magic: două pisici și un cățel.

Pe lângă beauty & lifestyle, vă mai iau cu mine în călătorii sau pe la evenimente. De fapt, așa a luat naștere Negru Vlogă: voiam un spațiu online în care să vă arăt locuri și oameni.

Și pentru că tot ce mă înconjoară înseamnă poezie și pentru că organizez de 2 ani Fabrica de Poezie, creăm povești și în jurul acestui subiect atât de drag mie.

Blogurigeorgianamihaila.ro si opisicaneagra.ro

Youtubehttps://www.youtube.com/user/opisicaneagra

Facebookhttps://www.facebook.com/georgianamihaila21

Instagramhttps://www.instagram.com/opisicaneagra.ro/

 • Literatură și poezie
 • Beauty 
 • Iubitor de animale
 • Călătorii
 • Hip Hop etc.