Home

Platforma ta online de brand advocacy

Content marketing pentru ecommerce
Campanii personalizate,
de la reviews & influencer marketing
până la achiziții de grup


Promovează-ți oferta


Intră în rețeaua ambasadorilor

Promoveaza-ti ofertele!

Vrei sa promovezi produse, servicii sau evenimente prin vouchere de discount, campanii de sampling ori alte metode de marketing? Te sustinem prin campanii de bannere, advertoriale si articole, review-uri, postari in social media, interviuri, materiale video, mistery shopping, cu implicarea ambasadorilor de brand TheMall.

Contacteaza-ne ca sa stabilim tipul adecvat de campanie si profita de beneficiile TheMall!


Recomanda brandurile preferate!

Exprima-ti opinia si ajuta si alti consumatori sa-l descopere! Recomanda brandurile preferate si obtine recompense pentru implicarea ta!
Fie ca esti influencer sau consumator, parerea ta conteaza. Fa-o cunoscuta! Devino ambasador de brand!

 

TheMall.ro este un proiect al agentiei SwissPlan.biz, care a derulat, incepand din 2006, campanii de promovare online pentru branduri din multiple domenii, de la start-up-uri la multinationale. Contacteaza-ne!


0
Colaboratori
0
Campanii
0
Branduri


“O campanie de marketing are nevoie de un mijloc de promovare adecvat si mai ales profesionist. SwissPlan.biz ofera cele mai bune instrumente de comunicare on-line, un domeniu din ce in ce mai important in marketingul modern. Profesionalismul lor confera siguranta unui parteneriat eficient si de viitor in domeniul comunicarii on-line. Mai ales cand adaugi si un strop de magie…”

Cristina Sames
Brand Manager Disney, Prooptiki / Audio Visual Romania
“Am mai cunoscut actionari seriosi si punctuali ca un mecanism de ceas, chiar sunt destui… Insa ce face diferenta dintre SwissPlan .biz si restul este bunul simt si orientarea in totalitate catre nevoile clientului, orientare ce dubleaza perfect precizia si ii face o companie de incredere totala.”

Ionut Tudor
Manager Marketing


Albert Budica, PhD, MSc

Business Consultant, SwissPlan.biz

Fiecare campanie de promovare online reusita incepe cu un plan. Peste 14 ani de activitate, sute de branduri partenere si mii de proiecte reusite. Asa s-ar putea sintetiza, pe scurt, munca echipei SwissPlan.biz.
Dincolo de cifre insa, raman informatiile si emotiile oferite publicului larg – infinite idei si interactiuni online generate in avantajul clientilor nostri.

Printre companiile care au ales soluţiile noastre de marketing, PR si productie multimedia pentru mediul online se numără: AMD, Answear.ro, AQUA Carpatica, ASUS, Banca Transilvania, BitDefender, Borealy, Colop Romania, COTY, Delaco, Edimax, Edotec, eMAG.ro, Editura Nemira, Editura RAO, Farmec, Hostway, InterComFilm, Jolidon, La Fantana, LuxuryGifts.ro, B&B Collection, MIDOCAR, MarketOnline.ro, NH Hoteles, Nutrivita, Paralela 45, Quelle, real,- Hypermarket, Residence Hotels, Ryanair, SanoVita, SONY Pictures, SONY Electronics, Swiss Solutions, TAROM, Telecredit.ro, Total Pro Beauty, Toyota, Wu Xing etc.Facebook


Twitter


Youtube