ArtDesign Days , festivalul destinat designerilor, arhitectilor de interior si furnizorilor de top

În perioada 18-20 noiembrie 2022, la Grand Hotel Italia în Cluj-Napoca, a avut loc prima ediție ArtDesign Days, festivalul destinat designerilor, arhitectilor de interior si furnizorilor de top din România.
Târgul a început pe 19 noiembrie cu o conferință de presă și apoi a fost deschis publicului larg. Fie că îți dorești să schimbi felul în care arată casa sau biroul tău sau vrei pur și simplu să întâlnești designeri de top din România ai ajuns la locul potrivit! Cele mai produse și invotații tehnice și estetice te așteaptă la ArtDesign Days! Site-ul oficial poate fi consultat aici (artdesigndays.com).

ArtDesign Days

„Mi-am dorit sa creez o experienta premium pentru furnizori de top dar si sa dam ocazia tuturor celor interesati sa isi deschida orizonturile in ceea ce privesc decoratiunile interioare, design și diferite tehnici de a ne infrumuseta casa sau locul de munca. Imi doresc ca oricine ne viziteaza sa isi faca un board de idei pe care ulterior sa il puna in practica exact cu expozantii nostri! Va asteptam cu drag la ArtDesignDays!”-Designer de interior Ionela Hederfai/ Heder Art Concept, Organizator ArtDesignDays!

„Prin acest unic festival din Cluj, unde avem ca invitati parteneri designeri, arhitecti de interior si furnizorilor de top din România, BeneluxDecor SRL are onoare de a prezenta o noua gama de vopseluri si materiale de finisaje in aproape toate sectoarele.
Competitivitate, viteză și flexibilitate. Avem peste 20.000 de metri pătrați dedicați formulării, fabricării și ambalării vopselelor pe bază de apă și solvenți. Ceea ce ne plasează printre cei mai importanți producători la nivel național.
INFINITY COLORS este angajamentul nostru față de optimizare, inovare și tehnologie în procesele de producție. Un sistem industrial unic de nuanțare care vizează reducerea timpilor de service (24-48 de ore) și îmbunătățirea satisfacției clienților. Nu doar că rămânem atenți la ultimele tendințe ale pieței, le si imbunatatim . Din acest motiv, TK ROM poate oferi prin noua retea de distributie BENELUXDECOR : scule, accesorii, utilaje specializate, parchet laminat, vinil, iarba artificiala, covoare. Vă așteptăm la târg pentru a vă ajuta să faceți cele mai bune achiziții pentru dumneavoastră și cei dragi!”- Coricica Florin, BENELUXDECOR

Accesul la târg este GRATUIT, iar vizitatorii vor putea participa la tombolele organizate.

Organizator: Heder Art Concept
Partener principal al evenimentului: BeneluxDecor
Parteneri: Nelo New Interiors, Artiginia Studio, Delta Studio, Brands Furniture, Dacca, Ideolis, Alsena, Atria, Header Art Concept, HedArtZone, Datiro Home.

Lasă un răspuns