Sfinx Football Romania: mai mult decat fotbal e spectacol

Pe data de 15 aprilie se da startul celei de a II a editie a fotbalului juvenil Sfinx Football Romania 2022 .

Sfinx Football, în calitate de promoter al fotbalului juvenil din România, la nivel național și internațional, prin prezentul program anunță oficial intenția de a organiza, împreună cu diverse cluburi din țară, consilii locale și primării, asociații și organizații, precum și cu alți parteneri interni și externi, 17 Turnee Naționale, pentru 9 categorii de vârstă.
De asemenea, sunt în proiect alte 30 de turnee regionale, tip Open, precum și 7 turnee internaționale, în țară sau în țări vecine.

Acest semnal al nostru vine într-un moment important, în care juniorii noștri au nevoie de multe jocuri, de o creștere sănătoasă, de pregătire pentru o viață reală și de o competiție cu caracter motivațional, concretă, adaptată tinerei generații și secolului 21.
Pentru fiecare competiție în parte, intenționăm să avem minim 8 echipe participante, invitate din țară conform nivelului competitiv al fiecărui tip de turneu, din care una va fi clubul partener în organizarea acelui turneu. În cazul a minim 8 echipe participante, competiția se va întinde pe durata a 3 zile.

În cazul în care vor răspunde mai multe echipe, din cele pe care le vom invita, conform criteriilor sportive, atunci competiția va avea 12, 16, 20 sau 24 echipe participante și se poate întinde pe durata a maxim 5 zile.
TOATE CLUBURILE DIN ROMÂNIA, PENTRU FIECARE CATEGORIE DE VÂRSTĂ, ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL SPORTIV COMPETITIV, VOR PRIMI INVITAȚII LA TURNEELE ORGANIZATE DE SFINX FOOTBALL ȘI PARTENERII SĂI ÎN 2022!

Neparticiparea echipelor invitate la aceste competiții aparține în EXCLUSIVITATE cluburilor.
Competițiile pe care intenționăm să le organizăm în 2022 sunt ierarhizate pe 5 nivele:
Nivelul 1 – denumire ”STARing cUP NATIONall” – competiție adresată doar juniorilor U7 (și mai mici) – participă echipe invitate, indiferent de nivel, din toată țara – competiție se va desfășura în aprilie-mai (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos).
Nivelul 2 – denumire ”OPEN Cup” – participă echipe invitate sau înscrise, de orice nivel sportiv – competiție se va desfășura în august-septembrie (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos) și va deschide sezonul 2022-2023.
Nivelul 3 – denumire ”Challenge Cup” – participă echipe de nivel mediu și bun, invitate din toată țara, echilibrat din punct de vedere geografic și sportiv – competiția se va desfășura în iunie-iulie și va închide sezonul 2021-2022 (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos).
Nivelul 4 – denumire ”Turneul Final Național – Cupa Campionilor” – participă echipe de nivel bun și foarte bun, invitate din toată țara, echilibrat din punct de vedere geografic și sportiv – competiția se va desfășura în iunie-iulie și va închide sezonul 2021-2022 (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos).
Nivelul 5 – denumire ”European Dream Cup” – participă echipe de nivel bun și foarte bun, invitate din minim 3 țări (inclusiv România), echilibrat din punct de vedere geografic și sportiv – competiție se poate desfășura în septembrie (vezi Programul complet al competițiilor, mai jos).

În anul 2022, Reprezentativele Sfinx România, pentru fiecare nivel de vârstă, – team-uri constituite din cei mai buni juniori participanți la ”Challenge Cup” și/sau ”Cupa Campionilor” din 2021 și/sau 2022 – vor fi o prioritate, două acțiuni sigure fiind participare acestora la ”Turneele Finale Naționale – Cupa Campionilor” (nivel de vârstă cu un an mai mare) și ”European Dream Cup” (nivelul lor de vârstă).
Menționăm că Programul Turneelor Sfinx 2022 este stabilit ca date (calendar sportiv de desfășurare), urmând să fie completat până la sfârșitul lunii ianuarie 2022 cu toate localitățile/locațiile unde se vor desfășura competițiile.

Nechifor Petrut
Public Relation – Sfinx Football Romania 2022 –
0724 604 421

Lasă un răspuns